Kuidas õigesti vormida tõelist pelmeeni?

Minnes kaasa viimase aja kõikvõimalike meister-klasside korraldamise moega, otsustasime meiegi jagada oma imemaitsvate pelmeenide valmistamise saladusi!

Vanast ajast on traditsiooniks lähedastel koguneda ühise laua taha – üks rullib
tainast ja teised teevad pelmeene.
Terve pere suhtleb, räägivad viimaseid uudiseid, mis kõiki neid väga ühendab.

Kes, peale meie, suudaks jagada selle populaarse roa valmistamise saladusi?

Te saate teada kõik selle roa valmistamise saladused ja õpite ise tegema maitsvaid ja isuäratavaid pelmeene!

Kõikidele Teie küsimustele vastab, valmistamisest räägib ja ka ette näitab meie köögi võlur - pelmeeniasjade meister Natalja!

Kuni keevad külaliste valmistatud pelmeenid, pakume kõigile tõelist vene borši.
Seejärel toome lauda kuumad pelmeenid, mida serveerime hapukoorega.Desserdiks pakume vene traditsiooni kohaselt samovaari teed ja magusaid pliine
jäätisega.

Pakkumine gruppidele 10-30 in. pühapäevast neljapäevani ettetellimisel,
Perioodidel 1-st jaanuarist kuni 15-da maini ja 1-st septembrist kuni 15-da
novembrini.
Hind ühele 25 EUR

Tellige meister-klass:

- telefoni teel +372 5 333 8 555

- emaili teel troika@troika.ee

Raekoja plats 15,
TALLINN, EESTI

+372 5 333 8 555

restoran@troika.ee
© Copyright 2020 - by Troika 
Peetri Grupp OÜ 
Reg 11692283 KMKR EE101307806
envelope-omap-markerphonefacebookinstagramtripadvisor