Meistri-klass pelmeenide tegemisel restoranilt TROIKA,

kus te saate teada kõik saladused valmistamisel ja õpite ise tegema maitsvaid ja isuäratavaid pelmeene.

Vanast ajast on traditsiooniks lähedastel koguneda ühise laua taha - üks rullib tainast ja teised teevad pelmeene.

Terve pere suhtleb, räägivad viimaseid uudiseid, mis kõiki neid väga ühendab.

Kuni keevad külaliste valmistatud pelmeenid, pakume kõigile tõelist kodust borši.  

Seejärel toome lauda kuumad pelmeenid, mida serveerime hapukoorega.

Desserdiks pakume vene traditsiooni kohaselt samovaari teed ja magus pliin metsamarjade ja jäätisega.

Pakkumine gruppidele 10-30 in.pühapäevast kolmapäevani ettetellimisel, perioodidel 1-st jaanuarist kuni 15-da maini ja 1-st septembrist kuni 15-da

novembrini.

Hind ühele 35 EUR

п.jpg